Παραπολιτικά

Από το Σάββατο 15 Οκτωβρίου το σούπερ μάρκετ θα σας έρχεται φθηνότερα!!!

Τα super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ εγκαινιάζουν μια μεγάλη συνεργασία με την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και κάνουν δώρο σε όλους τους αναγνώστες μια εκπτωτική δωροεπιταγή αξίας 5€ για τις αγορές τους άνω των 25€ σε πάνω από 100 καταστήματα ΚΡΗΤΙΚΟΣ σε όλη την Ελλάδα!

Η δωροεπιταγή θα υπάρχει σε κάθε φύλλο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορεί κάθε Σάββατο, είτε στη απλή έκδοση των 2€ είτε σε εκείνη των 3,5€ και όλοι οι αναγνώστες θα μπορούν να εκμεταλλευτούν την έκπτωση των 5€, επιπλέον των μοναδικών προσφορών που θα βρείτε σε όλα τα super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Οι αναγνώστες θα κόβουν την δωροεπιταγή και θα την επιδεικνύουν, μαζί με την κάρτα Club ΚΡΗΤΙΚΟΣ που κατέχουν, στα ταμεία και των 103 super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα! Η χρήση της δωροεπιταγής θα συνεπάγεται την άμεση αφαίρεση του ποσού των 5€  από τον συνολικό λογαριασμό του καταναλωτή, με μόνη προϋπόθεση το καλάθι να περιέχει ψώνια αξίας άνω των 25€.

Όσοι πελάτες δεν διαθέτουν την κάρτα Club ΚΡΗΤΙΚΟΣ, μπορούν να την προμηθευτούν την ίδια στιγμή της συναλλαγής τους από το κατάστημα με μια απλούστατη διαδικασία και έχουν αμέσως πρόσβαση στα μοναδικά προνόμια κάθε μέλους. Δείτε εδώ τα προνόμια της κάρτας μέλους Club ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Σημαντική καινοτομία της προσφοράς μας είναι ότι οι αναγνώστες της εφημερίδας θα μπορούν να επωφεληθούν εξαργυρώνοντας δωροεπιταγές ΚΡΗΤΙΚΟΣ ακόμα και την ίδια μέρα αγοράς της εφημερίδας (Σάββατο), με μέγιστο όριο εξαργύρωσης 3 δωροεπιταγών μέσα σε μία εβδομάδα.

Παράδειγμα: Με ψώνια αξίας 25€ κερδίζετε 5€, με ψώνια αξίας 50€ κερδίζετε 10€ και με ψώνια αξίας 75€ μπορείτε να κερδίσετε 15€. Δηλαδή κάθε αναγνώστης των Παραπολιτικών για αγορές αξίας 75€ θα πληρώνει μόνο 60€ αν κάνει χρήση και των τριών κουπονιών που δικαιούται, χωρίς φυσικά να είναι υποχρεωτικό. Δηλαδή μπορείτε να πάρετε μόνο μία εφημερίδα των 2€ ή 3,5€ και να χρησιμοποιήστε την δωροεπιταγή Κρητικός των 5€.  Διαβάστε εδώ αναλυτικά τους όρους χρήσης της δωροεπιταγής.

Η νέα αυτή αποκλειστική προσφορά της ΚΡΗΤΙΚΟΣ και της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, που αφορά όλους τους Έλληνες και κάθε ελληνικό σπίτι, σχεδιάστηκε με βάση το προφίλ της ελληνικής αλυσίδας super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Με ένα δίκτυο 100 και πλέον καταστημάτων σε ολόκληρη την Ελλάδα, εξαιρετικά χαμηλές τιμές και τεράστια ποικιλία προϊόντων, με τις καλύτερες προσφορές της αγοράς, την πιο φιλική προσωπική εξυπηρέτηση των πελατών, αλλά και την καλύτερη ποιότητα στα φρέσκα προϊόντα, τα super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ και τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ εξασφαλίζουν ότι η εκπληκτική αυτή προσφορά θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές!

5€ ΔΩΡΟ για όλους! 5€ που θα «ελαφρύνουν» το καλάθι του super market για κάθε νοικοκυριό, ΚΑΘΕ εβδομάδα, είναι η μεγάλη προσφορά που έρχεται από το Σάββατο 15 Οκτωβρίου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την εφημερίδα  ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Το έγραψε ο: anedik