ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

5€ Δωροεπιταγή για τις αγορές σας από τα Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ και το ΘΕΜΑ

Από αυτή την Κυριακή 1 Ιουλίου και κάθε Κυριακή, η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ σε συνεργασία με το ΘΕΜΑ σας προσφέρουν μία δωροεπιταγή αξίας 5 ευρώ για τα ψώνια σας από τα Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ, με αγορές 25 ευρώ και άνω και την κάρτα club ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Έτσι, αυτή την Κυριακή 1 Ιουλίου στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας – τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ – θα υπάρχει μία δωροεπιταγή αξίας 5 ευρώ, για ακόμα φθηνότερες αγορές στα 182 καταστήματα της εταιρείας ΚΡΗΤΙΚΟΣ σε όλη την Ελλάδα.
Η εξαργύρωση της δωροεπιταγής ισχύει και για αγορές που θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά από το www.kritikos-easy.gr.

ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΤΕ ΕΩΣ ΤΡΕΙΣ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΑ 182 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Εσείς απλά, κόψτε την Δωροεπιταγή που θα βρείτε στην 1η σελίδα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και εξαργυρώστε την με αγορές άνω των 25€ με την κάρτα Club σε όλα τα καταστήματα ΚΡΗΤΙΚΟΣ και κάντε ακόμη μεγαλύτερη οικονομία στις αγορές σας.
Και για εσάς που θέλετε ακόμα μεγαλύτερο κέρδος, σας δίνεται η ευκαιρία να εξαργυρώνετε έως και 3 δωροεπιταγές ανά εβδομάδα, αφού τα ταμεία του δικτύου της ΚΡΗΤΙΚΟΣ θα δέχονται έως και τρία κουπόνια ανά καταναλωτή.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗΣ
• Η δωροεππιταγή ισχύει για αγορές 25€ και άνω με την κάρτα Club ΚΡΗΤΙΚΟΣ σε όλα τα καταστήματα ΚΡΗΤΙΚΟΣ Super Market και από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.kritikos-easy.gr
• Η δωροεπιταγή εξαργυρώνεται μόνο με αγορές λιανικής άνω των 25€ και δεν ισχύει για αγορές με τιμολόγιο. Η δωροεπιταγή δεν ανταλλάσσετε με χρήματα.
• Κάθε πελάτης έχει δικαίωμα να εξαργυρώσει έως τρεις δωροεπιταγές των 5€ την εβδομάδα και μέχρι μια ανά συναλλαγή.
• Κάθε δωροεπιταγή αναγράφει διάρκεια ισχύος και μετά την πάροδο της είναι άκυρη.
• Οι πόντοι στην κάρτα Club υπολογίζονται στο τελικό σύνολο της απόδειξης του πελάτη όπως προκύψει μετά την αφαίρεση όλων των εκπτώσεων και της δωροεπιταγής.
• Κάθε δωροεπιταγή είναι μοναδική και ελέγχεται από το σύστημα ταμειακών μηχανών των καταστημάτων, για την εγκυρότητά της.

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ……»ΘΕΜΑ»!
Δείτε αναλυτικά τα καταστήματα εδώ

design