ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ασφαλίστε σήμερα το αυτοκίνητό σας και κερδίστε δωροεπιταγές για τα ψώνια σας.

Ένα ακόμη σημαντικό προνόμιο για τους πελάτες μας!

Μια μεγάλη συνεργασία ξεκίνησε με τον όμιλο Eurolife ERB Ασφαλιστική και την Γ. ΚΥΡΛΑΚΗΣ Α.Ε.Α.Π και προσφέρει σε όλα τα μέλη του ΚΡΗΤΙΚΟΣ CLUB Card προνομιακές εκπτώσεις στην ασφάλιση του αυτοκινήτου, αλλά και δωροεπιταγές έκπτωσης για αγορές από τα καταστήματα ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Τώρα, έχετε την δυνατότητα να ασφαλίσετε το όχημά σας ή την μοτοσυκλέτα σας στο πιο ανταγωνιστικό τιμολόγιο της αγοράς!!!

Και επιπλέον, κερδίστε δωροεπιταγές για τις αγορές σας συμπληρώνοντας μόνο τον αριθμό της κάρτας σας Club ΚΡΗΤΙΚΟΣ που χρησιμοποιείτε στα καταστήματά μας.

Πατήστε στο σύνδεσμο  προνομιακή ασφάλιση αυτοκινήτου και δείτε αμέσως με απλό και εύκολο τρόπο πως μπορείτε να μειώσετε το κόστος ασφάλισης των οχημάτων σας.

Συμπληρώστε στην φόρμα ασφάλισης τον αριθμό της κάρτας Club ΚΡΗΤΙΚΟΣ και κερδίστε με το συμβόλαιο σας δωροεπιταγές αξίας:

  1.    5€ δωροεπιταγή για τις αγορές στα καταστήματα ΚΡΗΤΙΚΟΣ για εξάμηνο συμβόλαιο αυτοκινήτου.
  2.   15€ δωροεπιταγή για τις αγορές στα καταστήματα ΚΡΗΤΙΚΟΣ για ετήσιο συμβόλαιο αυτοκινήτου.

Η συνεργασία μας με τις πιο αξιόπιστες εταιρίες στον κλάδο της ασφάλισης ζωής και οχημάτων, εξασφαλίζει σε κάθε μας πελάτη συνέπεια, άψογη εξυπηρέτηση σε κάθε πρόβλημα που θα παρουσιαστεί, άμεση αποζημίωση, συμβουλευτικές υπηρεσίες, ανταγωνιστικό τιμολόγιο αλλά και επιπλέον προνόμια για κάθε μας μέλος.

Η Eurolife ERB Ασφαλιστική, με πάνω από 20 έτη δραστηριότητας στην Ελληνική αγορά σχεδιάζει και διαθέτει ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Η Eurolife ERB Ασφαλιστική έχει δημιουργήσει πρωτοποριακά και ευέλικτα προϊόντα, που διαμόρφωσαν μια νέα πραγματικότητα στην πώληση ασφαλιστικών προϊόντων.

Η εταιρεία Γ. ΚΥΡΛΑΚΗΣ Α.Ε.Α.Π. διασφαλίζει για 44 συνεχή χρόνια τα συμφέροντα του πελάτη, με γνώμονα τη πολυετή εμπειρία, τη σύγχρονη τεχνογνωσία, την επαγγελματική εξειδίκευση, τη συνέπεια και την υπευθυνότητα, καθώς και τα επιλεγμένα ασφαλιστικά προγράμματα των μεγάλων Ασφαλιστικών Εταιρειών. Για την Γ. ΚΥΡΛΑΚΗΣ Α.Ε.Α.Π, η ασφάλεια του πελάτη είναι προσωπική υπόθεση και δέσμευση για ουσιαστική κάλυψη και γρήγορη αποζημίωση.

ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ CLUB ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Κάντε τώρα την πιο έξυπνη επιλογή, ασφαλίστε το όχημά σας, μειώστε τα έξοδα σας και κερδίστε δωροεπιταγές για τις αγορές σας!!!

Πατήστε εδώ για να πάρετε αμέσως προσφορά.

Το έγραψε ο: anedik