ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ HENKEL

Μεγάλος Διαγωνισμός HENKEL: Με τέτοιες προσφορές, κάθε μέρα , είναι η τυχερή σου!

Με χρήση της κάρτας Club ΚΡΗΤΙΚΟΣ και με την αγορά προϊόντων Dixan , Neomat, Persil , K2r, Vapona & Bref  που συμμετέχουν στον διαγωνισμό, μπαίνετε στην κλήρωση για μεγάλα δώρα!!

ΙΣΧΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: Από 3/09/20 έως 09/09/20.

Πώς συμμετέχω;

  1. Επιλέξτε για τις αγορές σας, προϊόντα Dixan , Neomat, Persil , K2r, Vapona & Bref  που θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας ΚΡΗΤΙΚΟΣ.
  2. Με κάθε αγορά προϊόντων που συμμετέχουν στον διαγωνισμό, με την κάρτα Club ΚΡΗΤΙΚΟΣ, o πελάτης αποκτά αυτόματα και μία συμμετοχή στο διαγωνισμό.
  3. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών. Ωστόσο, ο έκαστος συμμετέχων μπορεί να κερδίσει μόνο ένα (1) δώρο για όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.
  4. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16/09/2020 στις 14:00 μ.μ .
  5. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά για τη νίκη τους από την ΚΡΗΤΙΚΟΣ εντός μίας εβδομάδας από την ημερομηνία πραγματοποίησης της κλήρωσης.

Οι αγορές που συμμετέχουν ισχύουν μόνο με αποδείξεις λιανικής που θα πραγματοποιηθούν το διάστημα από  3/09/20 έως 09/09/20 και εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε και της ΗΕΝΚΕL ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Τα δώρα του διαγωνισμού είναι:

 • 70 τυχεροί κερδίζουν  από ένα  «Σετ προϊόντων HENKEL».

Δείτε αναλυτικά τους όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό εδώ

kritikossm