Είστε η δική μας προτεραιότητα….Καθημερινά

Αγαπητοί μας πελάτες,

Ξέρουμε ότι ανησυχείτε για την εξάπλωση της νόσου του Κορονοϊού. Ποιος δεν ανησυχεί άλλωστε. Θέλουμε, όμως, να είστε σίγουροι ότι όλοι εμείς εδώ, στα σουπερμάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, βάζουμε την υγεία της οικογένειάς πάνω από όλα.

Από την πρώτη στιγμή αυτής της κρίσης φροντίσαμε να έχουμε επάρκεια προϊόντων, ώστε να μην στερηθείτε τίποτα κι εφαρμόσαμε ακόμα αυστηρότερους κανόνες υγιεινής, για την ασφάλεια όλων μας.

Ακόμα, σε στενή συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας στην εφοδιαστική αλυσίδα, εξασφαλίζουμε την απρόσκοπτη προμήθεια αγαθών στα καταστήματά μας, ώστε να καλύπτουμε καθημερινά, κάθε σας ανάγκη.

Εκφράζουμε ευγνωμοσύνη σε όλους όσοι εργάζονται στις κεντρικές μας υπηρεσίες, τα κέντρα εφοδιασμού και, φυσικά, στα καταστήματά μας. Είναι οι άνθρωποι που με ιδιαίτερη προσπάθεια και αυταπάρνηση κάνουν όσα πρέπει για να μην αλλάξει τίποτα στην εξυπηρέτησή σας και για αυτό τους ευχαριστούμε.

Όμως, ειδικά αυτές τις μέρες, χρειαζόμαστε και τη δική σας βοήθεια.

Αυτό που ζητάμε είναι να ψωνίζετε με μέτρο. Τα καταστήματά μας παραμένουν ανοιχτά για οτιδήποτε χρειαστείτε και σκεφτείτε πως ό,τι παίρνετε παραπάνω, το στερείτε από μια άλλη οικογένεια. Σε περίπτωση που δεν βρείτε κάποιο προϊόν που θέλετε στα ράφια μην ανησυχήσετε. Τέτοιες ελλείψεις είναι αναμενόμενες αλλά προσωρινές, αφού όλα μας τα καταστήματα εφοδιάζονται καθημερινά.

Μάλιστα, στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε την αυξημένη ζήτηση, ενισχύσαμε σε όλα μας τα καταστήματα την υπηρεσία Διανομής Κατʼ Οίκον, για να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ανάγκες σας.

Κάνουμε επίσης τα πάντα για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, ώστε να αντιμετωπίσουμε την αυξημένη ζήτηση. Ζητάμε την υπομονή σας, αν παρατηρήσετε καθυστερήσεις στην παράδοση των online αγορών σας.

Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τα σουπερμάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Αυτές τις δύσκολες μέρες ας τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας. Ας διατρεφόμαστε σωστά. Κι ας προσέχουμε ο ένας τον άλλο, για να είμαστε όλοι καλά.

 

Σας ευχαριστούμε.

Supermarket Κρητικός. Κάθε μέρα δίπλα σας

kritikossm