ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ HENKEL

Κερδίζω πάντα… με προσφορές που μ’αγαπούν στα super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ!

Με χρήση της κάρτας Club ΚΡΗΤΙΚΟΣ και με την αγορά προϊόντων Dixan ή Neomat ή Persil ή Bref ή K2r χρωμοπαγίδες, μπαίνετε στην κλήρωση για μεγάλα δώρα!!

ΙΣΧΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: Από 01/03/18 έως 14/03/18.

Πώς συμμετέχω;

  1. Επιλέξτε για τις αγορές σας,  προϊόντα Dixan ή Neomat ή Persil ή Bref ή K2r χρωμοπαγίδες, που θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας ΚΡΗΤΙΚΟΣ.
  2. Με κάθε αγορά προϊόντων που συμμετέχουν στον διαγωνισμό, με την κάρτα Club ΚΡΗΤΙΚΟΣ, o πελάτης αποκτά αυτόματα και μία συμμετοχή στο διαγωνισμό.
  3. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών. Ωστόσο, ο έκαστος συμμετέχων μπορεί να κερδίσει μόνο ένα (1) δώρο για όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.
  4. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20/03/2018 στις 12:00 μ.μ και οι τυχεροί  θα αναρτηθούν στα ψηφιακά μέσα της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε.
  5. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά για τη νίκη τους από την ΚΡΗΤΙΚΟΣ εντός μίας εβδομάδας από την ημερομηνία πραγματοποίησης της κλήρωσης.

Οι αγορές που συμμετέχουν ισχύουν μόνο με αποδείξεις λιανικής που θα πραγματοποιηθούν το διάστημα από  01/03/2018 έως 14/03/2018 και εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε και της HENKEL HELLAS A.B.E.E.

Τα δώρα του διαγωνισμού είναι:

 • 10 τυχεροί κερδίζουν σύστημα σιδερώματος STIRELLA
 • 10 τυχεροί κερδίζουν προϊόντα καθαριότητας DIXAN (6 συσκευασίες Dixan Gel 45/48Mεζ.), για όλο το χρόνο.

 

Δείτε αναλυτικά τους όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό εδώ

Το έγραψε ο: anedik